en.pngEN
kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Etusivu>Uutiset>yhtiön uutiset

Älä anna oluen juoda? Tuleeko oluen vatsa? 5 syytä rakastua olutta!

Aika: 2016-08-04 Osumat: 3

Älä anna oluen juoda? Tuleeko oluen vatsa? 5 syytä rakastua olutta!

Monet ihmiset ajattelevat, että oluen juomisella on oluen vatsa, joten jos haluat juoda olutta, et voi juoda sitä. Sillä ei ole merkitystä, esitän sinulle viisi syytä, miksi annat juoda olutta tänään.

Olut suojaa sydäntä, lisää immuniteettia, suojaa luita ja paljon muuta.

Syy 1: Suojaa sydäntä

Viiniä voidaan usein käyttää hyvityksenä viineille, jotka auttavat vähentämään sydän- ja verisuonitautien riskiä, ​​mutta olut voi olla yhtä terveellistä kuin juoman sydän.

Italialaiset tutkijat ovat havainneet, että maltillisilla oluenjuojilla on 42% pienempi sydänsairauksien riski kuin eijuovilla. Tutkijoiden mukaan maksimaalisen suojan saavuttamiseksi päivittäinen kulutus on tuoppi ja tilavuusprosentti on noin 5%.

Syy 2: Ajattele kuin nero

Journal of Consciousness and Cognition -tutkimuksen mukaan oluen tai kahden pudottaminen ei tee ihmisistä älykkäämpiä, mutta se voi parantaa luovuutta.

Kun 40 miestä katsoi elokuvaa suorittaessaan sanallista palapeliä, kaveri, jonka verialkoholipitoisuus oli 075, huusi muutaman sekunnin ajan nopeammin kuin raittiit kollegansa.

Syy 3: Tyypin 2 diabeteksen ehkäisy

Hollantilaiset tutkijat analysoivat 38,000 2 miespuolista terveydenhuollon ammattilaista ja havaitsivat, että kun nuoremmat miehet alkoivat juoda kohtuullisesti yli neljän vuoden ajan, heidän mahdollisuutensa diagnosoida tyypin XNUMX diabetes olivat huomattavasti pienemmät.

Ajan myötä alkoholinkulutuksen kasvu ei vähennä miesten riskiä juoda muutama kuppi päivässä, joten maltillisuus on avainsana tässä.

Syy 4: Hyvä uutinen lapsille

Kippis ei tarvitse koskaan ohittaa munuaiskiviä tai jos olet onnekas, suomalaiset tutkijat ovat havainneet, että juominen pullon olutta päivässä vähentää munuaiskivien riskiä 40%.

Tutkijat eivät pysty selittämään tätä yhteyttä tarkasti, mutta spekuloidaan, että suuren virtauksen saanti ei vain johda liialliseen kylpyhuoneen matkustamiseen, vaan myös antaa munuaisten toimia oikein.

Lisäksi tutkijat sanoivat, että oluen humala voi olla vastuussa tästä korrelaatiosta, mikä auttaa hidastamaan kalsiumin vapautumista luista. Munuaiset voivat absorboida tämän uudelleen tuskalliseksi kiveksi.

Syy 5: Palautuminen on nopeampaa

Espanjalaisen tutkimuksen mukaan jännittävä olut Gatorade voi myös auttaa liikunnan palautumisessa. Tutkijat pyysivät opiskelijoita harjoittelemaan, kunnes heidän ruumiinlämpötilansa oli 104 astetta, ja antoivat heidän sitten täydentää vettä oluella tai vedellä.

On käynyt ilmi, että ihmiset, joilla on tuoppi harjoittelun jälkeen, ovat hieman hydratoituneempia kuin ne, joilla on H2O.

Oluella on niin paljon etuja, ja jokainen, joka käskee sinua olemaan juomatta olutta tulevaisuudessa, tekee hänestä sanaton.