en.pngEN
kaikki kategoriat

yhtiön uutiset

Etusivu>Uutiset>yhtiön uutiset

Mitä asioita minun tulisi kiinnittää huomiota ostaessani käsityöläislaitteita?

Aika: 2016-08-04 Osumat: 2

Kun valmistetun tuoreen oluen markkinat ovat yhä suositumpia, valitse kätevä, edullinen haudutettu olutkone jokaisen käsityöläisyrittäjän eteen. Kirjoittaja kuuli äskettäin alan uuden itse valmistettujen olutlaitteiden edelläkävijöiden - Xuzhou Fresh Beer Crafts Information Technology Co., Ltd. - asianomaista henkilöä antamaan joillekin käsiteollisuuteen aloittaville yrittäjille kohtuullisia ostoksia. Ehdotukset.

Itse valmistettujen olutlaitteiden edut ja haitat näkyvät pääasiassa seuraavassa

1, laitteiden materiaali.

Vuorimateriaali on repeytynyt ja 201 korvataan 201: llä. Molemmat ovat ruostumatonta terästä, ja kustannuksia voidaan alentaa 30%. Tämä on monien maan laitevalmistamojen lausumaton sääntö. 201 ruostumattoman teräksen suurin ominaisuus on hitsattu, kun se on hitsattu. Se on helppo ruostua, pudottaa muutama tippa vettä ja ruostua 3 päivässä. Lisäksi vuorauksen paksuus on liian ohut, fermentaattorin runko on täysin suljettu eikä kaivoa ole varattu, eikä materiaalin ja sisäpuolen paksuus ole näkyvissä useimmille ihmisille. Kun viini käy, se tuottaa paljon kaasua. Mitä ohuempi materiaali on, sitä alhaisempi paine ja mitä helpommin hitsia ei käsitellä, sitä todennäköisemmin se vuotaa, mikä vaikuttaa valtavasti viinin laatuun.

2, energiankulutus on yllättävän suuri.

Jos eristekerros on valmistettu kivivillaromusta tai muusta, kompressorin teho on pieni ja putkilinjan suunnittelu on kohtuuton, oletko valmis maksamaan sähkölaskun?

3, putkenosat, venttiilit ja erilaiset lisävarusteet

Putkiliittimiä, venttiilejä ja erilaisia ​​lisävarusteita, jotka käyttävät markkinoilla heikkoa laatua ja edullista hintaa, ei voida käyttää pitkään aikaan ruoste- tai vesivuotovaurioiden, kulmien leikkaamisen ja varusteiden huonossa kunnossa. Kun käytetään sähköä, sähkön hinta on korkea, hinta on korkea, hinta on korkea ja sujuvuutta on enemmän. Fermenteri vuotaa, sähkökomponentit vikaantuvat usein, viiniä on vaikea valmistaa, sitä on vaikea juoda, sitä on vaikea myydä eikä ihanteellista olutta voida valmistaa.

Joskus se ei ole vain syy olutlaitetehtaalle, ostaja rakastaa hyödyntää sitä, ja hinta on myös tärkein syy. On selvää, että yli kymmenen tuhannen kustannusten ei ole tarkoitus olla alhaisempia kuin ostokustannukset, ja sanotaan, että muut ovat halvempia. Asiakkaiden mielen huomioon ottamiseksi jotkut olutlaitetehtaat voivat tuottaa vain huonolaatuisia ja edullisia laitteita.

Eräs vanha sanonta on hyvä: "En pelkää tuntematta tavaroita, pelkään, että tavarat ovat parempia kuin tavarat." On suositeltavaa, että ostajat eivät kuuntele liian liioiteltuja mainoksia, osta laitteita, joita ei voida käyttää keskellä, ja lisää tutkimuksia ja vertailuja. Valmistajat tekevät päätöksen uudelleen. Samalla suosittelemme ostajia olemaan halpoja, mutta ostamaan halpoja tuotteita vain ostamaan huonoja tuotteita. Valmistajien on myös oltava kannattavia selviytyäkseen ja kehittymään kustannustehokkaampien laitteiden kehittämiseksi. Laitteiden laatu on hyvä, viinin laatu on vakaa, asiakkaat ovat valmiita maksamaan hyvästä laadusta, myymälän suorituskyky kukoistaa, ja kun liiketoimintaa laajennetaan, valitaan parempilaatuiset laitteet halvimman hinnan sijasta, jotta panimoteollisuus pääsee hyveelliseen ympyrään. .