en.pngEN
kaikki kategoriat

alan uutisia

Etusivu>Uutiset>alan uutisia

Mikä on oluen kulttuuri?

Aika: 2020-01-20 Osumat: 1

Olut on hyvin yleinen juoma elämässä. Kesällä ihmiset haluavat juoda lasillisen kylmää kylmää olutta on erittäin mukavaa. Heillä on myös lasillinen, kun he syövät grilliä. Kesällä olut on korvannut valkoviinin ja tullut nuoreksi mieheksi nykyään. Erittäin suosikki juoma. Tiedämme, että viina on ollut Kiinassa tuhansia vuosia. Milloin olut kehittyi? Katsotaanpa sitä yhdessä.

Oluen alkuperä juontaa juurensa 8000 vuoteen. Tuolloin Tigris- ja Eufrat-joissa, joka oli yksi ihmissivilisaation kehtoista, oli sumerilaiseksi kutsuttu mustalaisnomadi. Aina kun Sumers voitti taistelun, he halusivat juoda ohralta valmistettuja. Tämä on aikaisinta olutta.
Muinaisista kiviseinämaalauksista käy ilmi muinainen oluenvalmistusprosessi - leivän paistaminen (paistetun leivän jarruttaminen ja upottaminen veteen soseen tuottamiseksi) ja ohra. Kirjallisuus kuvaa juomaa "jännittävänä, kodikkaana ja ylivoimaisena". Babylonialaiset veivät ensin olutta muille alueille. Yhden heidän lager-oluistaan ​​rakastavat egyptiläiset 1,000 kilometrin päässä. Oluen merkitys egyptiläisessä kulttuurissa oli niin tärkeää, että tutkijat loivat tuolloin toisen tyyppisen hieroglyfin "oluen panimoille". Myöhemmin muinaiset egyptiläiset paransivat oluenvalmistustekniikkaa ja hautuivat eri makuja. Sodan ja kaupan jälkeen roomalaiset, kreikkalaiset ja juutalaiset oppivat kaikki oluenvalmistustekniikan Egyptistä ja välittivät sen Eurooppaan.

Ei ole epäilystäkään siitä, että egyptiläiset ovat todellisia oluen rakastajia, he kutsuvat sitä "Boozahiksi", ja jopa faraon temppelissä oleva teksti kertoo hellästi faraoiden rakkaudesta tälle oluelle. Egyptiläiset uskovat, että oluella on maaginen tehtävä, ja käymisen ilmiö voidaan selittää vain sanalla "taika" (heidän mielestään se on ilmeisesti aurinkojumalan jumalallinen voima). Siksi aurinko- ja muiden jumalien miellyttämiseksi kuningas Ramases III uhraa taivaan 30,000 gallonalla olutta vuosittain. Vaikka festivaali kuluttaa paljon olutta, heillä on vielä tarpeeksi olutta jakamaan kaksi tölkkiä olutta kukin vapaille ihmisille, jotka rakentavat pyramidin päivittäin. Egyptiläiset tiesivät myös paljon oluen parantavasta voimasta. Lääketieteellinen kirjallisuus vuodelta 1600 eKr. Osoitti, että 15% lääkäreiden tuolloin määräämistä resepteistä sisälsi olutta. Olut on tärkeä rooli monien egyptiläisten elämässä, eikä ole ihme, että olut on integroitu maan sosiaalisiin tapoihin. Esimerkiksi, jos nuori mies antaa nuorelle naiselle siemailla olutta, toiset ajattelevat, että he ovat tehneet avioliiton. Tuolloin Egyptin lait, kuten Babylonian koodi, suojelivat asiakkaiden etuja. Rahanpuutteinen tai vähemmän vaihtuvaa majatalon omistaja hukutettiin välittömästi. Kuitenkin sanotaan, että veden lisääminen olueseen on vähemmän syyllistä, minkä seurauksena hotellin omistajan korvat naulataan hänen ovensa sisään.

Historiallisen kehityksen myötä ihmiset ovat yhä enemmän rakastaneet olutta. Tällä hetkellä siitä on tullut tärkeä juoma ihmisten elämässä, mikä tekee oluen tuotannosta yhä suurempaa, ja oluen laitteiden valmistusteollisuus on vähitellen suosittu. Tällä hetkellä monet yrittäjät myös Se keskittyy olutlaitteiden tuotantoon, ja oluen tuotanto ei enää rajoitu tietyn maan kehitykseen, se on erittäin suosittu koko maailmassa.