en.pngEN
kaikki kategoriat

alan uutisia

Etusivu>Uutiset>alan uutisia

Mikä on kotitekoisen oluen hydrometri?

Aika: 2020-02-10 Osumat: 5

Mallas: Sekä itää ohra tai vehnä, että joskus itävät jyvät, kuten kaura, ruis ja ruis.

Virtsasiirappi: Kotipanoksen käytön helpottamiseksi jotkut valmistajat keskittävät mallassiirapin muodostamaan siirappia tai jauhesokeria kotitekoisina ainesosina. Tätä ainesosaa on yksinkertaisempi käyttää, mutta se menettää osittain mallasen alkuperäisen maun, eikä kotipanimoiden ole sopivaa säätää kaavaa itsenäisesti.

Humala: Määrittää oluen katkeruuden ja aromin. Sen muodossa on rakeita tai kukannupuja.

Hiiva: Fermentoitu hiiva tynnyrissä ja käynyt hiiva tynnyrin pohjassa. (Lager-olut ja Air-olut) Yleisesti käytetyllä oluen hiivalla on erilaiset ominaisuudet lähteen mukaan.

Vesi: Oluen valmistukseen käytetty vesi vaatii väritöntä ja hajutonta vettä. Veden sisällä olevat erilaiset mineraalit voivat vaikuttaa oluen laatuun.

Muut fermentoitavat aineet: Kotitekoinen olut voi myös valita fermentoitavia sokereita, kuten sakkaroosia ja hunajaa, lisätäksesi oluen makua.

laite

Kotitekoiset olutvarusteet ovat yleensä keittiövälineitä, jotka perheellä on aina.

Eristystynnyri: Yleensä eristystynnyriä käytetään mallasen liottamiseen, ja sokeria tuotetaan vakiolämpötilassa.
Lämmitin: tavallinen kattila.
Käymissäiliöt: Käymissäiliöitä on monenlaisia, jotka voivat olla lasipulloja, muovikauhoja tai puhdasta vettä sisältäviä kauhoja. Lyhyesti sanottuna kaikkia suuria määriä korroosionkestäviä suljettuja astioita voidaan käyttää käymissäiliöinä kotiolutta.
Olutpullot: voidaan kierrättää kaupallisia olutpulloja
Putkilinjat Erilaiset elintarvikeputket, jotka auttavat vierteen tai oluen siirtämisessä.

Kotitekoinen olut

Desinfiointi: Kotipanostuksessa lääkinnällistä alkoholia tai korkean lämpötilan desinfiointia voidaan käyttää laitteiden desinfiointiin muun bakteerikontaminaation välttämiseksi.
Murskaus: Koska kodissa ei käytetä laajamittaisia ​​suodatuslaitteita, murskauksen tarkoituksena on pitää vehnäleseet ehjinä mahdollisimman paljon, ja sitä käytetään suodatuskerroksena suodatuksen aikana.
Sokerin tuotanto: Yleensä sokerin tuotantolämpötila on 66-68 celsiusastetta, ja mallasta kastetaan tässä lämpötilassa 1 tunti. Lämmöneristystarpeen vuoksi eristettyjä tynnyreitä käytetään yleensä vakiolämpötilassa.

Suodatus: Käytä suodattamiseen mallastettuja jauhettuja vehnäleseitä. Suodatuksen jälkeen sinun on jatkettava kuuman veden käyttöä leseiden pinnalla olevan sokerin pesemiseen vierteeseen.
Ruoanlaitto: Kypsennysprosessiin liittyy proteiinien terminen hajoaminen ja humalan lisääminen. Humalan lisääminen eri aikoina voi lisätä oluen katkeruutta, aromia ja hajua. Keitä 60-90 minuuttia.

Jäähdytys: Kotitekoinen olut vaatii vierteen nopean jäähdytyksen. Yleisiä menetelmiä ovat: jääjäähdytys, jäähdytysputken jäähdytys ja niin edelleen.
Käyminen: Käymisaika voi olla jopa 4 viikkoa tai 6 kuukautta