en.pngEN
kaikki kategoriat

alan uutisia

Etusivu>Uutiset>alan uutisia

Millainen ruoka tekee viinistä herkullista?

Aika: 2020-03-25 Osumat: 3

Kirjallisuustutkimus osoittaa, että varhaisen muinaisen työväen viljan istutuksen tarkoituksena oli tehdä viiniä, ei syödä ruokaa nälän ruokkimiseksi, joten viinakulttuuri on muinaisina aikoina kehittynyt laajasti. Prosessissa yhä enemmän viljoja käytetään viininvalmistukseen. Durraa, riisiä, tahmeaa riisiä, herneitä, maissia, vehnää, ohraa, tattaria ja jopa perunoita ja perunoita käytetään viininvalmistuksen ainesosina.

Viininvalmistusjakson jälkeen todettiin, että tätä "100 jyvän yhdessä" -menetelmää ei voida soveltaa. Viinivehnä, joka voi voittaa, on durra nimeltä "Viininvalmistuksen keisari". Suuren tärkkelyspitoisuuden vuoksi hedelmärakenne on erittäin sopiva. Se valitaan parhaaksi raaka-aineeksi kiinalaiselle viinatuotannolle. Siitä lähtien durra on valittu katkaravuksi valkoviinin valmistamiseksi vahingossa.

Nykyaikaisen panimotekniikan nopea kehitys on muuttanut durran tilannetta johtajana viljan valmistuksessa. Tällä hetkellä maissista ja riisistä on tullut valinnaisia ​​materiaaleja juoman valmistamiseksi. Vehnänruskea, tahmea riisipuuvilla, riisiverkko, makea maissi, durra-suitsuke.
Tiedämme, että tärkkelyspitoisia ruokakasveja voidaan käyttää valkoviinin valmistamiseen, mutta miksi viinin maku eroaa toisistaan? Syy on suhteellisen yksinkertainen, koska eri ainesosien sisältö eri jyvissä on erilainen, haudutetun viinin maku on hyvin erilainen. Ainesosien sisällön ero on yksi tekijöistä, ja on toinen tekijä, joka aiheuttaa eron viinin maussa, ts. Viljan sisäinen rakenne on erilainen.

Vehnä-, ohra-, hernejyvät: Suuren proteiinipitoisuuden vuoksi tällaiset jyvät aiheuttavat todennäköisesti sekalaisten bakteerien liiallista kasvua viininvalmistusprosessin aikana, ja erilaisten aineiden muodostuminen voi olla epämukavaa.

Liimainen riisi ja tattari: Kaikki tietävät, että tahmean riisin ja tattarin tahmeus on suhteellisen korkea. Tämän ruoan käyttö viinin valmistamiseksi on helppo asettaa ja vähentää huonoa ilmanläpäisevyyttä, mikä vähentää viina-käymisen tehokkuutta huomattavasti.
Riisi: Riisi on myös hyvin yleinen panimomateriaali, mutta sen korkean rasvapitoisuuden ja selluloosan vuoksi valkoviinin maku vaikuttaa jossain määrin.

Maissi: Maissin käytölle viinin valmistuksessa on ominaista. Makeus on korkea, mikä johtuu korkeasta fytiinihappopitoisuudesta; ja maissin rasvapitoisuus on myös suhteellisen korkea, mikä aiheuttaa valkoviinin pahan maun raskaammaksi.

Bataatti, peruna, maniokki: Jam-ruoan proteiinipitoisuus ja rasvapitoisuus ovat vähemmän, mutta pektiinipitoisuus on liian korkea, mikä voi helposti johtaa erilaisten bakteerien kasvuun ja vaikuttaa makuun.